RASPRODAJA do 50 % !- CENE POVOLJNIJE NEGO U NEMACKOJ

VIDEO NADZOR SA ALARMOM NA POKRET U VAŠEM DŽEPU ! NA VAŠEM MOBILNOM, TABLETU, LAPTOPU. POTREBNA VAM JE SAMO IP-KAMERA I PRISTUP INTERNETU.

ДОБРОДОШЛИ НА  СРБИЈА

DRAGI KLIJENTI,

- POSMATRAJTE SLIKU UZIVO U BILO KOM MOMENTU PREKO VASEG MOBILNOG TELEFONA ILI INTERNETA !

- VIDEO-NADZOR VISE NIJE PRIVILEGIJA BOGATIH !

- ZA VEC OD OKO 100 ЕUR OBEZBEDITE SE OD PROVALE, POZARA, POPLAVE, NADZIRITE SVOJU IMOVINU, FIRMU, ZAPOSLENE, DECU, AUTOMOBILE...

- VIDEO-NADZOR I ALARM U JEDNOM UREDJAJU ! KAMERA VAS OBAVESTAVA O SVAKOJ PROMENI U NADGLEDANOM PROSTORU I SALJE MEJL SA 6 SLIKA U SLUCAJU ALARMA NA POKRET.

 

  АNDROID i iPHONE aplikacija za telefone za lak pristup kamerama preko mobilnog telefona

- OMOGUCITE SEBI NEPREKIDAN AUDIO-VIDEO NADZOR (NEKE KAMERE IMAJU UGRADJEN MIKROFON) NAD SVOJIM STANOM, POSLOVNIM PROSTOROM, VIKENDICOM, MAGACINOM BILO GDE DA SE NALAZITE !

- KONACNO ZABORAVITE BRIGE I PUSTITE NAJNOVIJU TEHNOLOGIJU DA BRINE ZA VAS A UPRKOS TOME NE OPTERETITE VAS BUDZET. SADA MOZETE DA NABAVITE   ``IP``( Internet Protocol ) KAMERU DIREKTNO OD PROIZVODJACA.

- KOMPJUTER VAM U OBJEKTU KOJI OBEZBEDJUJETE NIJE POTREBAN JER KAMERA, ILI VISE NJIH, FUNKCIONISU SAMOSTALNO, DIREKTNO SE VEZUJUCI NA INTERNET. SVE STA VAM JE POTREBNO JE PRISTUP INTERNETU. NEKI MODELI IMAJU I UGRADJENU SD KARTICU NA KOJU SNIMAJU TAKO DA VAM NI SNIMAC NIJE POTREBAN.

- IDEALNE ZA BEJBI-MONITOR : POSMATRAJTE I SLUSAJTE VASU BEBU ! 

- UNUTRASNJE KAMERE SU NAMENJENE ZA STANOVE I DRUGE ZATVORENE PROSTORIJE, DISKRETNE SU VELICINE, POSTAVLJAJU SE LAKO, DOK SPOLJNE IMAJU ZASTITNA KUCISTA.

- KAMERE SNIMAJU I U MRAKU ZAHVALJUJUCI UGRADJENOM INFRA-CRVENOM OSVETLJENJU I SENZORU.

- KAMERA, ILI VISE NJIH, SE POVEZUJU SA INTERNETOM BEZICNO TAKO DA POSTAVLJANJE KABLOVA NOJE POTREBNO ТЈ. MONTAZA ILI NIJE POTREBNA ILI JE MINIMALNA TAKO DA MOZETE I SAMI DA JE OBAVITE.

- SNIMANJE I CUVANJE VIDEO-ZAPISA SE VRSI NA KOMPJUTERU ILI SERVERU PO VASEM IZBORU KOJI MOZE DA SE NALAZI BILO GDE. OVO JE PREDNOST U ODNOSU NA RANIJE SISTEMA KOJI SU ZAHTEVALI POSEBAN UREDJAJ ZA SNIMANJE ( DVR ) KOJI JE MORAO DA SE NALAZI U OBJEKTU.

- NEKI MODELI IMAJU I UGRADJENU SD KARTICU NA KOJU SNIMAJU TAKO DA VAM NI SNIMAC NIJE POTREBAN.

- KAMERE IMAJU IZLAZ ZA POVEZIVANJE SA EVENTUALNIM, VEC POSTOJECIM, ALARMNIM SISTEMIMA U OBJEKTU.

- JEDNOSTAVNA MONTAZA I PODESAVANJE KAMERE, PO SISTEMU  ``PLUG AND PLAY``.

- VISOKOKVALITETAN SOFTVER VAM OMOGUCUJE KONTROLU I VECEG BROJA KAMERA I IZBOR ZONA U VIDNOM POLJU KAMERA U KOJIMA SE AKTIVIRA ALARM NA POKRET.

- OBEZBEDJUJEMO IZRADU PROJEKTA VIDEO-NADZORA, UGRADNJU, DALJINSKU PODRSKU I ODRZAVANJE PO ZELJI KLIJENTA.

 

PAZNJA ! MOLIMO VAS DA BUDETE OPREZNI PRILIKOM KUPOVINE , POJAVILE SU SE PIRATSKE KOPIJE INSTAR KAMERA KOJE SU SLICNE SAMO PO IZGLEDU.

KUPUJTE SAMO OD OVLASCENIH DISTRIBUTERA !


Prava INSTAR kamera ima na sebi identifikacioni serijski broj sa logom u formatu (2015/2016xxxx)